Saturday, April 14, 2012

delicious love from Afin ^__^

Baru saja sampai pagi ini... ketika saya mengetuk pintu tetangga sebelah kamar...
There's a lovely package on my window~

Thanks so muach, afhien :3

    

Ditulis Oleh : Veraveravera Puritama // 11:24 AM
Kategori:

33 comments:

  1. Nunggu apa mba ii?
    Aku ngirim mesin jahit? ::ngekek::


    awww aku diketjup vera!! ::tersipu::

    ReplyDelete
  2. tadi blm ada isi postingannya
    itu langsung dimakan?
    kriuk

    ReplyDelete
  3. Bungkus makanan cuma pake kertas gitu emang aman ga ancur?

    Kek postingan ini kalau liat dari panorama jadi acakadut. Wkwkwk...

    ReplyDelete
  4. aman... itu dibuntel-buntel lakban bening tea, kang... mukana wae sampe ngangge peso~
    geuning tiasa kitu... gambarna diedit di blog heula tuda~

    ReplyDelete
  5. kang jurig: kan aku bungkusnya pake kekuatan cinta :p

    ReplyDelete
  6. iyah, alhamdulillah mbak~
    ini lumayan keras, jadi gak bisa buat camilan banyak-banyak :D

    ReplyDelete
  7. Tapi kan lamun kagencet tetep we penyet/remuk

    Itu dia... yang satu align left, satu lagi align right...
    kalau mau rapi harus ada jarak ke bawah, teken enter atau pake br

    ReplyDelete
  8. siga kieu rapih nteu na panorama?
    tapi teu endah ningalina~
    hoyong pagigir-gigir kitu kang...


    henteu remuk, pan dikardusan~
    jamur krispinya ga se-rentan ronge-ronge da...

    ReplyDelete
  9. ronge-ronge apa ve? sodaranya onde-onde??

    ReplyDelete
  10. emm... itu sebutan di tempatku buat rempeyek, fin.... *iwak peyeeeekkk~ :))

    ReplyDelete
  11. hahhaahaaa...dibhas lagi... :))

    ReplyDelete
  12. bahasa kami keren fin...
    tak gugling gambar 'ronge-ronge' teh blas engga ada... ="=

    ReplyDelete
  13. kata yang jual engga...

    ga pake pengawet....home industry, si penjual sendiri yang bikin...

    ReplyDelete
  14. mas priyo: waduh...pamerannya udah selesai mas...itu dijual pas pameran... :(

    ReplyDelete
  15. Oh dikardusan... ^^b

    Emang teu endah, maksud teh lamun di kiri-kanan, harus ditambah jarak ka handap... atawa lamun teu pake align, atur jarak di tengahnya pake spasi.

    Eta menu navigasina (home, notes, blog, etc.) oge tubrukan... wkwkwk protes wae nya v(^_^)

    ReplyDelete
  16. kang jurig nyarioshttp://juriglagu.multiply.com/journal/item/2656/ kieu?


    kang jurig nyariosEta menu navigasina (home, notes, blog, etc.) oge tubrukan ho oh kang... sengaja da kumaha deui carana meh tiasa tetep di pinggir jurnal... jadi orang ngga perlu nge-scroll ka luhur lagi...
    hoyong di luhur nu mendatar... tapi engke link-link nu pangluhurna katutupan... :|
    ieu wae rada hese nge-klik link mun caket teuing ka si menu navigasina :|

    ReplyDelete
  17. Margin-na atur lebih rapet ka sisi layar, bukan sisi layout

    ReplyDelete
  18. kodenya yg ini kan

    div#subnavc {
    width: 75px;
    background: transparent !;
    border: none;
    padding: 100px;
    position: fixed;
    top: 150px;
    }

    udah ngatur padding sama top.. tapi ngga bisa nyampe pinggir pisan :|

    ReplyDelete

 
Powered by Blogger.