Wednesday, December 21, 2011

Coba-coba Zooming Camdig...


kayak metal..

Setelah coba di album ini , ada beberapa masukan akhirnya saya coba. Masih pakai alat yg sama, kali ini saya pake banyak editan, tapi beberapa diantaranya (RGB) cuma memakai seperlunya biar gak gelap :D


difoto camdig Nikon Coolpix L11 ver 1.0
diedit dengan sedikit sentuhan Lightroom 2.7

Ditulis Oleh : Veraveravera Puritama // 6:11 PM
Kategori:

56 comments:

  1. Oooooohhh..ngartos ayeuna mah *dasar emak2* :D

    ReplyDelete
  2. aih teteh mah...
    neng oge nembe belajar... nembe apal istilah kitu... :D

    ReplyDelete
  3. ini mah keset nya..atanapi eta anu kangge ceumpal..eh karpet...aahh pokona mah taeun lah...:D

    ReplyDelete
  4. yaaaahhh katebak langsung... :))
    leres ieu teh keset teh, teuacan dijait tos dipoyan tadi teh..

    ReplyDelete
  5. ISO berapa mbak?
    keren ki warnane

    ReplyDelete
  6. ISO 64

    warnanya mah udah ta edit pake LR- aged photo :)
    aslinya gelap...

    ReplyDelete
  7. coba di cropping lagi biar keliatan sentuhan makronya
    kalau seperti ini backgroundnya terlalu luas sehingga kesannya jadi photo biasa...

    ReplyDelete
  8. Nya puguh atuh neng.....ari make Macro mah kedah caang Neng....ameh teu pecah....mana aya ISO 64?? nu abdi mah mung 100...sok atuh nyoba deui..baca bukuna sabaraha caketna ti Lens..biasana mah 1 cm....jeung ulah ngaderekdek nya...

    ReplyDelete
  9. podo wae..ora iso,,ora ngertos..opo sing ISO ISO gitu..:))

    ReplyDelete
  10. iya ya..
    tapi nanti hasilnya kecil banget.

    ReplyDelete
  11. he he.. muhun... jadi isin...
    ini dari camdig aja soalnya, bah... gak pake flash juga tadi.
    Kalo terlalu dekat ke objek, si camdig mah atuh pecah bah? :/

    ReplyDelete
  12. sami teh...
    neng oge teu pati ngartos seeur istilah kameraan... *bener2 baru belajar*

    ReplyDelete
  13. Baca atuh dibukuna...Neng...........biasana mah 1 cm.....paling alus mah make Senter..pek coba.....dipapatahan kolot eh ...matak riweuh...heuheuheu
    tah iyeu 1 cm..

    ReplyDelete
  14. Kamera abah mah cuanggiiiiih....*kabita*
    Wohhaaaaa...cantik amat bah...eh lamun Wie di foto ku abah kira2 jadi geulis moalnya...hihihi...

    ReplyDelete
  15. huwaaa.. cakeeeppp...
    pake senter yah...

    okeeeeyyy...

    ReplyDelete
  16. Eh iso itu mulai 100 bukan? Maklum yg ada dikamera saya mah 100, 200,400..trs 800...
    *bari tetep teu ngartos buat apa :))

    ReplyDelete
  17. hihi... teteh minat oge janten model... :D

    ReplyDelete
  18. Bisa ari Wie diwedakan heulaaaaaaaa....hehehe

    ReplyDelete
  19. Lamun hasil na geulis bin kinclong..mau lah jd modelnya Abah....;))
    Kalem Bah..teu.aya bedak, tepung pun jadi lah.:)(

    ReplyDelete
  20. Hahaha atuh tiasa balepotan engke ari hujan....hadeuh........
    Kumaha di NürnBERG??Bodas??

    ReplyDelete
  21. wew! manteb... masukin di grup FM aja mbak... :D b(^^)d tp ini cropnya extrim banget... :D

    ReplyDelete
  22. wah, saya suka ini.. warnanya berani! cuma ngecropnya berlebihan kyna... D:

    ReplyDelete
  23. ahahhaa... kurang di crop lagi ya?
    jangan dulu lah...
    masih mentah ^^

    ReplyDelete
  24. Mending mentah jeung diutak utik mah....

    ReplyDelete
  25. Nya ari kamera alus mah teu kedah dikutak kutik, mung Abah mah motong poto, meh rada leutik....aya SOftware nu tiasa didownload...GIMP

    ReplyDelete
  26. ini kan kamerana ga gitu bagus,
    sekarang tambah parah juga, banyak garis-garisnya :(

    ReplyDelete
  27. Type nomer??pan coolpix mah seueur..

    ReplyDelete
  28. Ach baru baca aku diatas ad..tunggu nyai...

    ReplyDelete
  29. wowow...ini di crop kah?? kok udah noise aja.....

    ReplyDelete
  30. ehee...
    aslinya yg ngeblur banyak.
    Ta pikir mending sedikit crop aja biar fokus ke situ ^__^a

    ReplyDelete
  31. klo gk di zoom ini tadi keliatan kek taman bunga warna-warni
    apa pengaruh gk pkek kacamata yak? :D

    ReplyDelete
  32. ahaha iya kali, malah ta kira bakal dikira bulu binatang :))

    ReplyDelete

 
Powered by Blogger.